מרפאת שיניים
ברזאני 4, תל-אביב
03-6414195
logo

Vilken nonsens: 9 myter om kvinnlig orgasm, som det är dags att debunk

Myt nummer 1: Kvinnor får alltid orgasm under vaginalt sex

Kanske en av de vanligaste myterna om kvinnliga orgasm, i själva verket förmågan att ta emot det på något sätt. Många kvinnor som misslyckas med att uppnå klimax efter vaginalt sex känner att saken är att de är “inte bra älskare”. Därför simulerar de därför.

I själva verket, enligt resultaten av forskning om samhället och gynekologerna i Kanada, kan bara en tredjedel av kvinnorna (cirka 30%) nå orgasm under vaginalt kön utan ytterligare stimulering.

Myt nummer 2: Orgasm är alltid otroligt nöje

Faktum är att inte alltid en kvinna alls kan säga att hon hade en orgasm. Naturligtvis finns det några signaler som kan föreslå en partner som hans älskare nådde en topp, men aldrig 100%. Som regel börjar en kvinna att andas snabbt och intermittent, hon moans och hennes muskler skärs, så en man känner.

Men alla dessa signaler kan inte tjäna ett litmuspapper för orgasm. Till exempel, inte alla kvinnor minskar bäckens botten musklerna. Under orgasm, om du tror Forskare från Brown University, de flesta muskelsammandragningar faller på den nedre delen av slidan, livmodern, anal hålet och musklerna i bäcken botten, och 10% av kvinnorna ejakulerar vätska från urinröret.

Myt nummer 3: Squirt är en kvinnlig ejakulation

Sexologer har ännu inte kommit till en gemensam uppfattning om den så kallade fountaining orgasm eller spruta. Oftast ser vi det i porr. Om du tror på videon, tar den här typen av orgasm en extraordinär nöjeskvinna, flera gånger starkare än den vanliga “torra orgasmen”.

Faktum är att vi omedelbart gör en reservation att det fortfarande finns hårda tvister bland sexologer om förekomsten av kvinnlig divineauthenticity.com/about/ ejakulation. Under sexuell spänning och faktiskt har sex sessioner en vaginal hemlighet som skapar ett naturligt smörjmedel. I processen med orgasm från orgeln, som kallas järnets järn, kännetecknas av en något specifik vitaktig vätska. Faktum är att denna process är en kvinnlig ejaculation. Squirt, enligt vissa forskare, är helt enkelt tilldelningar från blåsan. Men förmodligen vet ingen att det är mycket svårt att bedriva forskning på detta område.

Myt nummer 4: Alla vet exakt var punkten G är

När det gäller sex, händer väldigt lite “säkert” och “säkert”. Regionen är tunn och fortfarande inte helt studerad, särskilt när det gäller kvinnlig fysiologi. Och själva existensen av en punkt G är fortfarande osäker, liksom det faktum att med hjälp av sin stimulering kan åstadkommas orgasm.

Förmodligen, järn hud, som ligger på den bakre väggen av slidan bredvid den nedre änden av urinröret, är en del av detta mycket punkt G eller ligger mycket nära det. Vissa kvinnor verkligen gillar stimulering av detta område. Men inte allt.Comments are closed.

YOU MAY LIKE