מרפאת שיניים
ברזאני 4, תל-אביב
03-6414195
logo

Sex i zoom era: Topp 5 poser och scenarier för sex på distans

Karantän och själv isolering — Inte en anledning att ge upp Intim om du och en pojkvän är åtskilda med avstånd. Vice versa — Detta är en möjlighet att prova något nytt och o-mycket varmt!

Allt du behöver för det här — Din önskan, favorit sexleksaker (och du kan göra utan dem) och Internet. Naturligtvis kommer inget virtuellt kön att ersätta närhet när du med ditt älskade ansikte mot ansikte, passionerade kyssar och berör yossi.com.au/contact/, hur tycker du om. Men! Detta är vad exakt kommer att göra dig närmare och lära dig att lita på varandra ännu mer.

Klar försök? Sedan notera dessa 5 kön och scenarier som visar dig i bästa perspektiv (pojkvän kommer att uppskatta!) Och ge en behaglig orgasm.

Passion i badrummet

Om du är lite blyg om kommer att gå in på nätet naken — bad för att hjälpa dig. Fyll den med skum, häll runt ljuset, vilket skapar en romantisk atmosfär, och ringa en älskad. P.S. Innan sessionen, kommer du att kunna få en bärbar dator eller smartphone fulladdat och dina leksaker kan användas i vatten.

Spelinsändning

Ställa upp motsatt den bärbara datorn eller smarttelefonen, vända sig till varandra vad man ska göra. Ta bort underkläder trycker själv där… Sådan «spelet» — Utmärkt tillfälle att ta reda på vad din partner gillar i sängen, vad skulle han vill prova med dig, men kanske han var blyg för att erbjuda det i verkliga livet.

P.S. Glöm inte att detta är ett spel för två. Överför initiativ och vara aktiv både!

Det är omöjligt, men om du verkligen vill — då är det möjligt

Sex spel som inte är ett skämt startar er båda. Tryck här för att själv och låt pojkvän observera processen! Men det finns en «men»Han kan bara titta, utan att röra dig (som är fysiskt omöjligt) eller till sig själv. Men när spänningen når toppen — Låt honom avsluta med dig.

Ansikte mot ansikte

Virtuellt kön — Det handlar inte bara om de frank poser. Att väcka, är tillräckligt för att se din partner… ansikte. Röra dina händer, använda sexleksaker, men visar inte kroppen, bara ansikte. Det är mycket intim och samtidigt ganska bekvämt om du inte är redo att naken på kamera.

anonym klocka

Vispa föregående scenario, utan tvärtom. Visa bara kroppen gömmer ansiktet från partnern. Spela främlingar som oavsiktligt hittade varandra online, — det kommer att väcka dig ännu mer, särskilt om att tillsätta «Ljud ackompanjemang».Comments are closed.

YOU MAY LIKE

Hello world