מרפאת שיניים
ברזאני 4, תל-אביב
03-6414195
logo

Handgjorda: 5 manuell tekniker för snabb orgasm

Anledningar till varför du bestämde dig för att ha sex “på ambulansen” kan vara tusen. Kanske du sitter på den sista raden i en tom biograf, och filmen visade sig vara mycket romantisk. Eller du alltid uppnå orgasm förut och vill hjälpa honom svar. Var det som det kan, kan du välja någon av de föreslagna teknikerna för att göra honom snabbt.

Säger Valeria Aginskaya, Programchef för Centrum för Sex Education Secrets.

“Lila kind”

Denna teknik hänvisar till oralt manuell. Det vill säga, du kommer att stimulera en medlem inte bara med händerna, men också mun. Så vad ska man göra.

Ta det en medlem med händerna på just den anledningen och börjar suga huvudet. Vissa tjejer gillar det, för att du inte behöver samla djupt (i själva verket är det aldrig nödvändigt att svälja djupt), och kräkningsreflexen inte kommer att potensmedel online störa.

Applicera på hans kuk längs hela längden av smörjmedel för oralsex (du kan välja med någon smak!) Och, clasping huvudet på en medlem av läpparna, börjar enkelt suga det. Samtidigt klämmer arm eller två växelvis en medlem i själva basen i en långsam takt: Jag pressade – avslappnad. Efter 3-5 “kompression”, avlyssnar en medlem av den andra handen på högtalarens nivå – det vill säga huvudet själv. Samtidigt, låt mig släppa en munnen i munnen.

Flytta palm på en medlem ner, något att dra ut den extrema köttet till basen, samtidigt suger huvudet.

Upprepa hela cykeln så många gånger som behövs för ejakulation.

“Oändlig post”

Laga huvudet på en medlem av handflatan och betoning ner för att stimulera medlemmen längs hela längden till den grundläggande grunden. Därefter klappar den andra handens huvud och upprepa denna åtgärd – också ner i fokus. Stimulera medlemmen växelvis vänster och höger.

“Vacker och snabbt”

Först är det vackert. Tyvärr, distraherad. Så skrubba handleden av händerna, knäppa en partner partner med båda händerna på fundamentet. Rulla händerna på en kuk som stiger mot huvudet, som om de förstörs.

Skruva sedan igen handleden och vrida på huvudet med fokusering, droppe till medlemmarnas botten. Stora fingrar stimulerar hantlet och urinröret. Denna teknik ger en god visuell effekt, men för en ytterligare “lätta” ger dig utrymme att gå vidare med alla kroppen och något paradis hans kuk mellan brösten.

“Teknik av de bästa älskarinnorna”

En hand ta en medlem vid basen och den andra klämman fat så att lillfingret “såg” upp. Därefter genom att rulla spiral rörelser leda handen upp mot huvudet, och sedan vända din hand så att lillfingret “såg” down. Hand nu nere, till själva grunden, tummen stimulera tygeln och urinröret. Förändring händer och rörelse spegel.

Denna teknik är bra eftersom det stimulerar en hel del erogena zoner på en penis. Utföra det rätt, ge dig din man verkligen oförglömliga upplevelser.

“Båt”

Anslut palm med en båt. Hoppa mellan dem en medlem av en man, samtidigt som den stimulerar tygeln och sovereig på kroppen av en medlem. Alla rörelser med fokus ner.Comments are closed.

YOU MAY LIKE