מרפאת שיניים
ברזאני 4, תל-אביב
03-6414195
logo

7 skäl till att han vägrar sex med dig

Vissa män tror att kön inte är en anledning till bekantskap, men andra går det här ansiktet är ganska svårt, och de försöker skjuta upp denna aspekt av ditt förhållande som en större term. Därför inte förvånad om även efter den första månaden av dating din nyligen minted älskade inte har bråttom att bjuda in till mitt hem. Kanske har han ganska objektiva skäl.

Han är gammaldags

Ja, det är verkligen ganska svårt att tro, men den romantiska naturen var inte översatt på jorden, som är redo att ta hand om en tjej under lång tid, för att vinna sin plats och bara gå till ett nytt skede. Och det betyder inte att i slutändan kan du stöta på en otrevlig älskare: Kanske är din unga man verkligen konfigurerad till allvarliga relationer.

Han är en jungfru

Om du känner att din potentiella älskare är väldigt nervös för det ögonblick då konversationen kommer till den intima sidan av sitt liv, och antydan om en möjlig kyss bestämde han sig bara på det femte datumet, det finns en stor sannolikhet att du träffade utrotningen Typ av män. Mest troligt bekänner han knappast för dig att en jungfru, även om du frågar direkt. Så det enda som återstår, – vänta.

10 fraser, yakі inte stövlar talar i timmen sex (serös.

"Som jag bestämde mig för intim plast, och det cialis generisk ändrade min.

Kön slutade sälja. Vad gick fel?

Han är religiosen

Gudfriskande män har definitivt sina fördelar. Först och främst kan de verkligen lita på dem eftersom budet om «Inte leda din väns vän» Och andra uppfattar dem som en vägledning till handling. Och för det andra (och detta är det viktigaste), om en sådan man började ta hand om dig, då, troligen anser han dig en riktig utmanare för rollen som potentiella fru.

Han är rädd för att visa sin oerfarenhet

Troligtvis han verkligen vill ha sex med dig, men för ett antal skäl (varav den ena kan väl vara hans oerfarenhet eller överdriven kärlek i dig) försöker att fördröja detta ögonblick till sista.

Han är inte så bra i kön

Vissa företrädare för starka hälften av mänskligheten har möjlighet att objektivt bedöma deras sexuella potential, och ofta förstå att det inte är för stor. Men om du verkligen gillade en sådan man, så innan du har sex med dig, han kommer att försöka göra allt i sin makt så att du kommer att förälska sig i öronen och inte märkt detta irriterande nackdel.

Statistik: Scho CholoviKi vill ha en chans på en timme.

10 fraser som inte kan tala partner

Svar på de 6 mest besvärliga frågorna om sex som alla.

Det verkar som om du känner för honom som en vän

Det finns tillfällen då en man är så kär i att han och tror inte, att en sådan ängel är i köttet, som du kan se den. Därför, om han fortsätter att ta hand om telefonsamtal och meddelanden, och vid mötet som du är intresserad av honom uteslutande som en vän, försöker du visa att det är ganska i din smak och du är redo att gå till ett nytt skede Kommunikation.

Kär i sin vän

Kanske är din potentiella partner inte den enda mannen som fascineras av din skönhet. I sådana fall, om en vän blir en vän, kan representanter för ett starkt kön förena känslan av manlig solidaritet. Då måste du ta initiativet i dina händer och visa, till vilka av sökandena för ditt hjärta du föredrar.Comments are closed.

YOU MAY LIKE

Hello world

Hello world